Zo gaat ie goed…

In het verleden knalde onze server er nog wel eens uit, het automatische backup mechanisme in combinatie met de virtual servers had ergens een probleem waar ik mijn vinger niet achter kon krijgen. Zoeken naar een naald in de hooiberg had ik niet zo’n zin in dus heb ik een nieuw backup mechanisme bedacht op basis van Volume Shadow Copy snapshot. Dat gaat een stuk beter aangezien we inmiddels op een uptime van ruim 103 dagen hebben behaald zonder enige onderbreking. Toch leuk om even in de rubriek kleine berichten te vermelden…

Ook leuk om te lezen...

2 reacties

  1. Peter schreef:

    Dus, Pat….betekent dat de solleveldjes kunnen upgraden? Ik kan nog steeds geen foto’s uploaden. Misschien een klein dingetje. Of moet ik naar Easywebhosting voor wat ruimte. Ik hoor het wel Peter

  2. admin schreef:

    Gefixed 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *