Zadelpijn en ander damesleed

Zeven eigenzinnige vrouwen van rond de vijftig gaan elk jaar een week fietsen in Frankrijk. Voor de meesten van hen ziet het leven er anders uit dan ze het zich hadden voorgesteld. Zadelpijn en ander damesleed verhaalt op een komische en onthutsende wijze over vrouwen en over de soms wrange vruchten van de feministische en seksuele revolutie, en is een boek vol herkenning voor de babyboomer.

Gelezen in het Nederlands door Patrick
Niets aanNiet okBest okGoedGeweldig (Nog geen stemmen)
Loading...

Ook leuk om te lezen...

1 reactie

  1. willemijn schreef:

    Dag darling, wat een leuk gereutel van de Smeetsjes. Al met al een heel werkje denk ik. Patrick heeft een gave van vrolijk schrijven of verslaggeven. Leuk dat jij verslag doet van je gelezen boeken etc. Ik heb vanmorgen De Vliegeraar gekocht, schijnt erg mooi te zijn. Ik ben een beetje down want ik doe Silver mijn paard van de hand. Die heb ik dan 12,5 jaar gehad maar de afgelopen jaren bar weinig meegedaan. Nu ik op een punt ben dat ik denk tja , je kan er nog meer geld in stoppen en anderen laten rijden ,heb ik een lief meisje gevonden in Moordrecht die hem dolgraag wil hebben. Ik schenk hem dan ook aan haar onder voorwaarden. Enfin, we hebben maandag een overeenkomst getekend en a.s. maandagochtend gaat hij weg. Ik heb hem vandaag nog een broodtaart gebracht. Doet wel even pijn want hij is toch een hele poos in mijn leven geweest en het is een apart en heel lief paard maar ik heb er te weinig tijd voor en als het allemaal goed is kan ik er in de toekomst ook nog wel eens mee rijden. Maar ik moet even door een paar zuren tranen heen bijten. Zaterdag ga ik even stuiteren met Huugje mijn vriendje waar ik wel eens over verteld heb en doet hij ook meteen lekker mijn haar ( is hard nodig lijk een hazewind hond) en dan komt Willemijn zondagochtend met een grote zonnebril op haar ogen thuis. Enfin, ik moet me even losgooien.
    Dag dolly, leuke site en we zien elkaar in ieder geval maandag met de zwem weer ok.
    xxxWillemijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *