Wie had dat gedacht

Ik was vorige week in Carré waar ik er achter kwam dat je zo hard geluid kan maken dat zelfs Carré kan trillen op zijn grondvesten. Samen met vriend Marc ben ik naar Brit Floyd geweest, een band die tot de kleinste details een concert van Pink Floyd na speelde, althans volgens de kenners want dat ben ik vooral niet. Wie had gedacht dat ik, die alleen The Wall kent, nog een keer bij een Pink Floyd optreden zou staan. Ondanks het feit dat het niet mijn muziek smaak is heb ik me enorm geamuseerd, goede show en als een nummer start dan “lijkt” het een beetje op The Eagles, wat ik wel erg kan waarderen. Net je denkt dat het goed gaat komen met deze song gaan de mannen linksaf de bocht om, stappen ze hard op het gas en ben ik ze weer volledig kwijt. Toch was het leuk!
Leuk zijn ook onze nieuwe spulletjes voor in huis, we hebben een nieuwe bank en nieuwe stoelen. De voorgaande versie hebben we zoals gewoonlijk weer gedoneerd aan de kringloop winkel. In het proces zat nog wel een spannend momentje want we hebben de spullen voor de zomer gekocht en natuurlijk aanbetaald. Het duurde al verdacht lang en de meubel branche staat op het moment nu niet heel erg bekend om zijn stabiliteit. Toen de meubels voor de tweede keer zogenaamd op de paklijst stonden en er ook zonder opgaaf van reden blijkbaar weer vanaf gingen gecombineerd met het feit dat de winkel ineens van naam veranderd was leek er een kanniewaarzijn momentje van Astrid Joosten aan te komen maar het ging gelukkig goed. De volgende keer dat we meubels kopen is de bouwbranche vast weer aan de gang en schieten meubelwinkels weer als paddenstoelen uit de grond dus daar hebben we dan geen last meer van.
Ondertussen hebben we vooral weer hard gewerkt en blijkt tijd voor onszelf er steeds bij in te schieten. Het gaat ooit wel een keer goed komen maar zoals het er nu naar uitziet duurt de drukke periode nog wel voort tot december. Ik zeg sneeuw op de grond en tijd voor het inhalen van gemiste gezelligheid.  Buiten BBQ, tuinhaard aan en vrienden uitnodigen voor een feestje klinkt alvast goed!

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *