Weerdata weer correct

Afgelopen september ging onze regenmeter stuk en hebben we een vervanger besteld. Destijds had ik niet veel tijd om er aandacht aan te besteden en heb ik het ding in de tuin geschroefd, ‘m snel draadloos aangemeld op mijn ontvanger en het daar bij gelaten. De regendata was ook met de nieuwe regenmeter nog steeds niet correct en er wat meer werk nodig dan alleen maar even opnemen in het draadloze netwerk van weersensoren. Pas in deze vakantie heb ik de tijd gevonden om alles opnieuw in te regelen en tegelijk de weersoftware vernieuwd naar de laatste versie. Ook het weer deel op de hoofdpagina is eindelijk aangepast naar het model wat ik alweer een tijd geleden bedacht heb maar nooit heb afgemaakt. De laatste storm had ook de bevestiging van de windmeter vernield dus ook daar hadden we foutieve data. De boel is opnieuw uitgelijnd naar het zuiden en heeft het stormachtige weer van afgelopen vrijdag glansrijk overleefd dus volgens mij zijn we daar ook weer “good to go”. Nu hopen dat alles het een jaar foutloos draait in 2014!

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *