Weer een week weg

De week (en het weekend daarvoor) is voorbij gevlogen. Afgelopen weekend hebben we de zus van mijn vader samen met moeders een leuk weekend gegeven. Lekker veel aandacht en van hot naar her in de auto. De zonnebloem was er niets bij! De rest van de week was ook druk, her en der een werk gedoe dingetje, aardig wat kilometers en voordat je het weet staan we al weer voor het weekend.

Nu was dit weekend al vol gepland maar er lijkt alleen maar werk bij te komen. De vrienden van de belastingdienst hebben een dikke envelop mijn bus in gepropt geadresseerd aan de erven van mijn vader. Je zou toch denken dat ze het zo makkelijk mogelijk voor je maken daar bij de blauwe enveloppen. Zeker gezien het feit dat je de laatste keer aangifte doet voor je vader, in z’n algemeenheid al vervelend en zeker deze keer. Niets is minder waar, het motto “makkelijker kunnen we het niet maken” gaat hier niet op. Ik heb nog niet in detail gekeken maar volgens mij hebben ze het sinterklaasboek vol invulformulieren opgestuurd. Een soort bloemlezing van wat ze allemaal in huis hebben, de moeder van alle formulieren. Zoek maar uit wat je nodig hebt en een prettige wedstrijd. Oh en voordat we het vergeten… wel netjes binnen de vakjes invullen want anders kunnen onze computers de cijfertjes niet goed lezen.

Voordat ik me verdiep in de hobby van Wiebes gaan we eerst op zoek naar de tegels voor onze nieuwe tuin. Op ons rondje uitzoeken rijden we direct langs de vloeren specialist voor de vloerverwarming en het keramisch parket. Wie had dat gedacht dat wij ooit nog eens zouden gaan voor plavuizen.. Keramisch parket klinkt natuurlijk heel chique maar het zijn gewoon lange tegels die lijken op hout. Heerlijk praktisch maar vooral omdat we dan lekker warme voeten krijgen. Hoe dan ook we moeten voort maken want ook die klus moet in de agenda komen en het schijnt dat de vakmannen weer een volle agenda hebben.

Maar voor dat alles, gaan we eerst even genieten van een avondje eten met vrienden bij Kamphuisen, ons favoriete eet en drink lokaal in Gouda. Goed weekend!

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *