Weekendje rustig aan

In de afgelopen twee weken is mijn neus pas tot rust gekomen. Geheel in de lijn der verwachting begin ik nu de effecten van de operatie te merken. Ik heb veel meer lucht, de ergste ellende uit mijn voorhoofd is inmiddels door mijn neus gepasseerd en mijn slaapapneu apparaat is weer effectief. Nog een paar weken en dan ben ik weer helemaal bijgekomen. Bijgekomen ben ik ook dit weekend want we hebben het rustig aan gedaan. Vrijdag zijn we gestart met een theatervoorstelling samen met vrienden. Het stuk “Niet Schieten” was bij vlagen hilarisch maar voor mij niet helemaal raak. Dat ligt vast aan mij want de meneer achter me lag aan één stuk door in een deuk.
In de eeuwige stroom van klusjes is dit weekend niet veel veranderd aangezien ik voornamelijk van onze nieuwe tuin heb genoten, heerlijk gezeten en vooral gelegen in onze lounge set. Een deel van de zaterdagmiddag is aan me voorbij gegaan zonder dat ik dat heb gemerkt, de meiden waren op pad en ik heb lekker samen met de hond in het zonnetje liggen slapen. Vanmorgen heeft de hele familie samen met Grietje haar favoriet speelkameraadje een rondje Hitland gedaan. Onderweg joeg onze hond, die geen vlieg kwaad doet, nog de stuipen op het lijf van een nietsvermoedende fietser waar ze wel even mee wilde spelen. De beste man dacht daar toch heel anders over. Twee uurtjes zwemmen & dollen later is er niet veel speelzin meer over want Grietje ligt uitgeteld in huis. Op zich prima want kunnen wij ons even melden bij een feestje van vrienden in de buurt. Even een wijntje voor het eten nuttigen…

Ook leuk om te lezen...

1 reactie

  1. Rosa schreef:

    Hoi lieve zus
    Wat leuk om je foto s te zien!
    Zullen we samen een keer in Hitland afspreken?
    Groetjes van Rosa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *