Vallen of niet vallen…

Van het weekend sprak ik de buurvrouw over inline skates. Ze had nog een setje skates en beschermers over van haar meiden en die lagen toch maar in de kast te stoffen. Of het niet leuk was voor Fré. Ik hoor me nog zeggen, nou ik ben wel een beetje huiverig voor het vallen, een keer een goede smak en de voortanden liggen op straat (net als bij papa op die leeftijd). Doe maar nog maar even niet zeg ik dus, ik overleg nog even met Mir… Rij ik vanavond de straat in en hoor ik ineens “Heee papa! Kijk eens wat ik heb”. Ik kijk naar rechts en wat denk je?

Juist daar staat Fré op hagelnieuwe skates, ingepakt in knie, pols en elleboogbeschermers! Ze mag meedoen in een school projectje waarbij ze les krijgen van een echte Skate meneer 🙂

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *