Soms zit het mee, soms zit het tegen…

In een eerder bericht heb ik mijn frustratie opgetekend ten aanzien van de reactiesnelheid van de RVS. Wat blijkt nu, de RVS was niet verantwoordelijk voor de vertraging maar bij de planning van de specialist, die op zoek zou gaan naar de oorzaak van ons lek in de badkamer, was wat mis gegaan. Overigens heeft de RVS onze stormschade inmiddels al gestort. Lijkt me dat de RVS gezuiverd is van alle “vertragingsverdenkingen”. Vandaag zijn de mannen inzake de lekkage geweest en met geavanceerde neutronen meters, infrarood video en hele kleine camera’s is toch redelijk vast komen te staan dat het probleem veroorzaakt is door slechte kitnaden. Niet gedekt door de verzekering. Tja soms zit het mee en soms niet, in dit geval niet dus…

Ook leuk om te lezen...

2 reacties

 1. Elvis Bouhuys schreef:

  Hallo Uw verhaal gelezen betreft slechte kitnaden.
  Is de gevolgschade hierdoor ook niet gedekt?
  Ik ben ook bij de RVS en er is bij mijn badkamer een slechte kitnaad geconstateerd, nu heb ik door deze kitnaad best wel wat gevolgschade opgelopen plus het onderzoek detectiekosten. Hoe is dat bij jullie afgehandeld??

  Groet Elvis

 2. Patrick schreef:

  Hallo Elvis,

  Het hele verhaal is niet best afgelopen. Nadat de kitnaden zijn vervangen door een professionele kitter bleek de lekkage nog steeds niet voorbij. Natuurlijk weer de RVS gebeld en mocht ik op eigen kosten weer een detectiebedrijf laten komen. Inmiddels had ik m’n buik vol van detectie bedrijven en hun zogenaamde expertise en ben ik zelf op onderzoek uitgegaan. Na met een tuinslang tegel voor tegel nat te spuiten kwam ik erachter waar het probleem zat… In de voegen dus, er was een voeg deels losgelaten en er zaten kleine barstjes in. Voegen uitkrabben en een deel opnieuw voegen loste het probleem op.

  De RVS heeft de eerste detectie kosten vergoed maar was daarna niet meer thuis, het blijven verzekeringsmaatschappijen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *