Niet zo slim Grietje!

Ons nieuwe kind op vier poten is doorgaans een slim hondje. Niet zo slim is dat alles wat ze aan blaadjes tegenkomt ook in haar bek verdwijnt. Blaadjes, stenen en van allerlei andere troep heb ik al tussen haar kaken vandaan gehaald. Blijkbaar had ze vrijdag overdag toch stiekem een hapje teveel uit onze tuin genomen want ze was niet helemaal in haar hum en wilde ook niet eten. Totdat er een soort uilenbal van tuintroep overgegeven was hadden wij ook geen idee wat er mis was. Inmiddels is de ellende uit haar maag en eet ze ook weer gewoon, probleem weer voorbij.

Ook leuk om te lezen...

1 reactie

  1. Daisy den Dulk schreef:

    Hi guys!

    Ik dacht laat ik eens even kijken hoe het met de Smeetsjes is! Zie ik dat jullie een boxer hebben. Grietje!!! Nou ja, heeft Willem helemaal niet verteld!! Je begrijpt die heb ik net even op zijn kloten gegeven. Wat leuk dat ze Grietje heet. Een van onze katten heb ik in augustus dood gevonden op de bank toen ik thuis kwam uit mijn werk… zij heette Grietje…. Wat een leuk beestje zeg! Veel plezier met jullie eigen Griedepiets! Dikke knuffels voor jullie allemaal. XX Dais

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *