Ik ben er helemaal klaar mee!

Ik zie je denken, hier komt een ernstig bericht (in tegenstelling tot het reguliere luchtige gezwam). In zekere zin klopt dat ook. Ik heb er na heel veel jaar genoeg van, ik stop er mee, ik stop met roken! Oohh, denk je, is dat alles? Inderdaad dat is het, voor een niet roker de meest logische zaak van de wereld, voor een stevige roker een heel besluit. Is het dan handig om dat vooraf aan te kondigen? Misschien niet, maar misschien ook wel want dan zijn er misschien wel mensen die een positieve reactie achterlaten en zo Patrick door de niet-roken-winter heen helpen (en alle seizoenen daarna). Ik ga vrijdag aanstaande om 20:00 uur softlaser therapie doen en laat dan voorgoed de sigaretten staan! Alhoewel de folder het volgende aangeeft “Het risico van overgewicht, slecht humeur, onrust, zweten en trillerigheid zijn voor de meeste deelnemers verleden tijd” weet je het nooit. Aan al onze vrienden en familie daarom het volgende: Excuses voor onbeschoft en anderszins raar gedrag, het ligt niet aan mij het is het gif van jarenlang roken wat eruit moet. Over een paar weken ben ik weer de oude…

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *