Hoop te doen

We hebben ons weer behoorlijk druk gemaakt de afgelopen weken, het was druk op het werk, druk op de weg en buiten het werk om kwamen er ook een hoop leuke dingen voorbij. Ik heb in de afgelopen maand tijd besteed aan het maken van een telefoon app tegen onze website aan. Niet omdat het nodig was maar omdat ik het nieuwe Ionic framework wilde proberen in vergelijking met Xamarin wat we op de zaak gebruiken. Ik heb in het verleden als eens een project gedaan met de eerste versie en moet zeggen dat v2 een stuk beter is. Vooral de te koppelen cloud diensten zijn handig. Je heb heel snel een goed werkende en prettig ogende app tevoorschijn.

Naast dit klusje was het ontbreken van een netjes patch kastje in mijn meterkast ook een doorn in mijn oog en is dat dus ook helemaal netjes gemaakt, we gaan nog een rondje verbouwen doen en we gaan zelfs op dit soort kleine details letten. Op zolder en op de eerste etage zijn er niet zo veel zaken meer te regelen maar beneden is er met de aanstaande verbouwing genoeg te doen. Inmiddels is er overeenstemming met de aannemer, ligt er een voorlopig start moment eind mei en hebben we de eerste versie van ons plan van de tuin ook binnen. Het gaat de goede kant op met de plannen! Vandaag verwachten we de uitwerking van het nieuwe interieur dus zo langzamerhand komen de onderdelen op zijn plek. Ik heb er veel zin in maar het gaat wel weer een hoop werk worden en zal niet allemaal in één keer klaar kunnen zijn.

De komende periode zal ik dus niet veel tijd hebben om allerlei web/app development dingen te doen dus hebben we de afgelopen week onze website maar weer eens omgebouwd omdat de vorige versie toch niet helemaal naar mijn zin was. Met deze 7e versie zullen we het minimaal een jaartje moeten doen. De lente en de zomer gaan op aan verbouwingen, ik kijk nu al uit naar het maken van een nieuwe schuur en veranda in de tuin!

In het kader van veranderen zijn we lekker bezig want na 35 jaar ben ik maar eens gestopt met roken, nou ja gestopt met echte sigaretten. Het moest er toch echt van komen. Nu heb ik al eerder pogingen gedaan die allemaal niet geslaagd zijn en was mijn eerste gedachte om met Champix pillen een volgende poging te doen. Het feit dat het toch een soort van afgekeurde antidepressiva is heeft me op andere gedachte gebracht. Ik ben gestart met de e-sigaret. Eerst met vloeistof met nicotine en inmiddels ook al een stapje afgebouwd. Van 12 mg nicotine zit ik nu op 6 mg nicotine en daar gaan we de komende 8 weken op stabiliseren. Daarna naar 3 mg en vervolgens na een paar maanden naar 0. Dan kan ook de e-sigaret weer in de kast want ondanks allerlei positieve berichten ga je daar op lange termijn ook niet van glimmen volgens mij..

We zijn lekker bezig zo volgens mij met een hoop leuks in het vooruitzicht, vanmiddag ons interieur plan, eten met vrienden op de planning voor vanavond en morgen de presentatie van de nieuwe Red Bull RB13. Ja, ja het is bijna weer zo ver! Nog 28 dagen tot de start van het nieuwe F1 seizoen. Ik kan niet wachten..

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *