Het schiet op

We hobbelen voort in de richting van de start van onze verbouwing. De aannemer, de vloeren man en het tuin team zijn allemaal geregeld. Vanaf eind van de maand gaan we serieus aan de gang met het uitbreken van de gevel waarvoor onze woonkamer natuurlijk leeg moet. Als de vloer geen onderdeel van het veranderplan was geweest hadden we alles naar één kant kunnen schuiven maar nu moet echt alles uit de woonkamer voor het installeren van de vloerverwarming. Combineer dat dan met het feit dat we ook veel meubels gaan vervangen en een andere stijl in onze woonkamer gaan toepassen en voordat je het weet zit je tussen de dozen. De kasten en het dressoir zijn voor een prikkie verkocht op marktplaats en de inhoud staat in dozen te wachten om tijdelijk opgeslagen te worden in een container. We hebben nog één kastje te verkopen en iets van 60 m2 origineel Junker parket in de aanbieding en dan zijn we los. Onze woonkamer is er niet gezelliger op geworden met al die dozen maar het is voor een goed doel.

Niet heel verkeerd was ook dat we deze week 20 jaar geleden getrouwd zijn, ook dat schiet al aardig op. Over 5 jaar moesten we daar maar eens een leuk feestje aan wijden. In principe was ons plan om er, naast een behoorlijke bos bloemen, niets aan te doen. We hebben immers een behoorlijke verbouwing te financieren en dat soort dingen hebben altijd de neiging duurder uit te vallen maar dat vonden onze meiden geen goed plan. Zo zie je dat kleine kinderen groot worden want ze hadden samen bekokstoofd dat we maar bij ons favoriete sushi restaurant, Shiki Sushi Rotterdam, moesten gaan eten. Er was gereserveerd en zij gingen de rekening betalen! Erg leuk en we hebben genoten van een avondje gezellig samen eten.

Dit weekend gaan we nog meer rommel uit de tuin en ons huis verplaatsen naar de gemeente reiniging, kijken we Formule1, doen we wat aan Moederdag en eten we bij oma, zijn we benieuwd of Feyenoord het dit weekend wel gaat worden en proberen we ook nog wat te relaxen. Goed weekend allemaal!

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *