Heerlijk warm

Wat een geweldig weer, de meiden moeten altijd even wennen aan de warmte maar ik ben met geen stuk hout naar binnen te krijgen. Als je dit weer in Holland hebt moet je er elke seconde van genieten. De buiten BBQ is dit weekend weer goed gebruikt, niet alleen voor het avondeten maar voor de lunch kun je ook lekkere dingen maken. We kregen vrienden op bezoek en dachten een lekker hapje te maken, wat lekkere garnalen en een burger op chic. Het hapje bleek echter een behoorlijke hap want de zelf gemaakte hamburger van entrecotes was niet alleen erg lekker maar ook behoorlijk van formaat. Met dank aan mijn eigen keukenprinses die goed overweg kan met een ingewikkelde keukenmachine, die volgens mij een blok hout nog in stukken kan hakken, is van vers vlees, tijm, sjalotten, ei en mosterd een heerlijke hamburger getoverd. Gebakken en in elkaar gezet door de chef zelf natuurlijk. Als je dan vooraf nog een top flesje Ca’ Marina prosecco open maakt (moet je echt een keer proberen, is heerlijk) dan vergeet je bijna dat je morgen weer een pak aan moet om te werken. Met dit weer is het Zuid Frankrijk in je eigen tuin…