Griep, dat viel tegen…

Vrijdag ging het al niet echt geweldig maar ik had nog een afspraak staan waarbij het wel erg lullig zou zijn om die de mist in te laten lopen, gewoon aan de slag dus. Zaterdag stond een gezellige middag en avond met vrienden op het programma dus dat wil je ook niet missen, hoe meer plezier hoe beter. Hop weer een paar pillen en dan is er niets aan de hand… Bijna dus want zondag was er geen houden meer aan, koorts, hoesten, hoofdpijn, rillen en beven was de stand. In bed dus! Vandaag (maandag middag) gaat het pas weer een beetje de goede kant op en ben ik uit bed. Ik kan weer rechtop zitten, maar goed ook want ik ben het in bed liggen behoorlijk beu. Het is lang geleden dat ik zo ziek ben geweest. Bij de Smeetsjes is bijna iedereen aan de beurt geweest, alleen Fré zeilt overal tussendoor en omheen. Die meid is niet stuk te krijgen!

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *