Google Chrome

Google lanceerde vandaag haar eigen browser Chrome. Even direct uitproberen hoe onze site (en de sites van Peter en Kim) het doet met de nieuwe browser. De javascript engine is geheel nieuw, alles moet sneller werken en een hangende website mag niet meer voorkomen. Klinkt leuk maar laat maar zien dan… Alles ging goed totdat ik de fotopagina tegenkwam, daar klopte de styling niet. Gek verhaal, zeker na de beweringen dat Google haar browser getest heeft op duizenden pagina’s . Wat bleek.. ook in Firefox was de styling van de fotopagina niet correct. Even aangepast en voila, no problemo. Ik ga de komende dagen even kijken of het wat is (alhoewel ik wel enorm gewend ben aan IE7).

Ook leuk om te lezen...

2 reacties

 1. Stefan schreef:

  Eindelijk een bedrijf wat een keer nadenkt over hoe een browser zou moeten werken. Ben benieuwd naar de Beta voor Apple. Heb je trouwens Safari voor Windhoos al geprobeert?
  Leuke tent heb je trouwens, heel hip zo’n partytent 🙂
  Wel grappig trouwens dat je met mijn vrouw naar die kwakzalver gaat.

 2. Patrick schreef:

  Volgens mij gebruikt Chrome dezelfde engine als Safari dus daar zal weinig verschil in zitten behalve dat Chrome minimalistisch is uitgevoerd. Uiteindelijk zullen er wel heel veel diensten van Google in Chrome opgenomen worden….
  Tja, ben benieuwd wat er bij die kwakzalver gebeurt, ik kijk niet vreemd op als we er uitgepikt worden. We kunnen altijd roepen dat ze het niet mogen uitzenden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *