Goed begin

Een goed begin is het halve werk en al eerder zijn we begonnen aan de verbouwingen met het weghalen van een deel van de keuken. Inmiddels zijn we weer wat verder in de tijd en gaan de activiteiten elkaar wat sneller opvolgen. Met niets doen kom je namelijk niet verder. Afgelopen week zijn de stukadoors gestart met het plafond en in plaats van een gespoten plafond hebben we nu een mooie gladde versie zonder nutteloze stroompunten en randen van de betonplaten. Terwijl bij ons het plafond erin ging zijn de meiden bij ons nieuwe hondje gaan kijken, ze groeien als kool en de meiden kunnen bijna niet meer wachten. Nu dachten wij een redelijk rustige variant uitgekozen te hebben maar wat blijkt.. ons hondje heeft zich ontwikkeld tot een lekker dominant vrouwtje. Een paar fotootjes zijn al te vinden in het foto deel, een eigen album voor Grietje. Zondag was ook een goed begin want ter ere van mijn verjaardag hadden de meiden verzonnen dat we met z’n alle gingen ontbijten op 100 meter hoogte. Het weer was onstuimig wat op de Euromast juist weer heel leuk was. Vanaf je ontbijttafel een fantastisch uitzicht over Rotterdam onder de dikke onweerswolken door. Na het eten natuurlijk door naar 185 meter met de Euroscoop (ronddraaiende lift). Lekker dichtbij en erg leuk, een goed begin van een verjaardag.

Ook leuk om te lezen...

4 reacties

 1. Stefan schreef:

  Ziet er allemaal goed uit, jullie zijn trouwens niet bang dat je je tafel onafgedekt laat staan?

 2. Patrick schreef:

  Haha, die tafel volgde de rolsteiger door de kamer heen. Elke keer als de mannen opschoven had ik de tafel in mijn handen dus daar kon niets mee gebeuren 🙂

 3. Stefan schreef:

  Ik krijg trouwens geen emailtje dat jij weer een reactie hebt geplaatst, ik ben ook weer eens begonnen met mijn blog http://www.heijtjes.nl en vroeg me dat al af, kun je dat ergens instellen?
  Nog een ander vraagje, ik heb ook Lightbox geïnstalleerd voor de weergave van foto’s, ik krijg het alleen niet voor elkaar om b.v. 1 thumbnail foto te plaatsen met daarachter dan meerdere foto’s net zoals jij het doet met je linkjes in de tekst. HELP!!!

 4. Patrick schreef:

  Ja, dat kan je instellen maar bij mij is de mailer stuk, heb nog geen tijd gevonden om er even naar te kijken. Ik check even of je online bent dan doen we direct de lightbox dingetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *