Een jaartje erbij

Olé, olé we zijn weer een jaartje ouder maar vooral ook wijzer (toch?). Mijn verjaardag is van donderdag op vrijdag gestart op het Hitland Festival waar we een geweldige avond hebben beleefd met Joris en zijn Elvis liedjes. De barman was onze nieuwe beste vriend en we kregen hem zover om nog even op de lat door te feesten. Een erg gezellig begin van de verjaardag. Vrijdag met de meiden en opa & oma heerlijk gegeten in ’t Graanhuys en leuke cadeautjes gekregen om vervolgens de officiële verjaardag toch nog even af te sluiten op ons lokale festival waar Ocobar weer, net als gisteren met Joris, heel goed stond te spelen maar dit keer met speciale gast Guus Meewis. Erg leuk initiatief, wat mij betreft mag het Hitland Festival volgend jaar weer terug komen (net als m’n verjaardag ;)).

Ook leuk om te lezen...

3 reacties

 1. Gerard Pronk schreef:

  Patrick, gefeliciteerd met je verjaardag. Wij (Brigit en ik) waren, samen met Paul en Yvonne, ook bij het concert van Guus Meeuwis. Erg gezellig.

  Groet, Gerard (vader van Kim)

 2. Patrick schreef:

  Dank voor de felicitatie, jammer dat we jullie niet gezien hebben maar het was ook een “beetje” drukker dan donderdag avond 🙂

 3. Yvonne Pheifer schreef:

  Hoi Patrick,

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Beter laaaat dan nooit.
  Leuk hè, Guus Meeuwis in je achtertuin.We hebben genoten! Groeten aan al je meiden,

  Yvonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *