De eerste stapjes

We hebben er een nieuwe baby bij, dit keer bruin van kleur en ze loopt op 4 poten. Een puppy van het merk Boxer, nog lekker klein en nog een hoop te leren. De autorit vanaf de fokker (toch ruim een uur in de auto) verliep zonder problemen. Heel relaxed lag Grietje op schoot bij Mirjam rond te kijken, strategisch geplaatst op de middelste stoel van de achterrij kon ze mooi tussen de voorstoelen door naar buiten kijken. Thuis aangekomen ging ze heel enthousiast op verkenning, de tuin viel helemaal in de smaak want op het gras gingen alle vier de pootjes de lucht in en was het lekker rollebollen met de kinderen. Het was al snel duidelijk dat grietje een lekker eigenwijs druk hondje is. Buiten lopen en een riempje om je nek krijgen is nog heel bijzonder maar dat komt vanzelf goed. Na weer even spelen de meiden uitgelegd dat ze nu even wat voor hun zelf moesten gaan doen om ervoor te zorgen dat Grietje ook even uitrust. TV kijken naast de hond is ook erg leuk.. Stilte voor de volgende storm 🙂

Ook leuk om te lezen...

2 reacties

 1. Stefan schreef:

  Leuk zeg, ik ben erg benieuwd naar jullie nieuwe familielid.

 2. Willem schreef:

  Hallo dan. Lang geleden. Heb helaas je verjaardag gemist want we waren op vakantie (U naait me steeds van Amerika). Dais is trouwens een trouwe bezoeker van jullie website. Leuke hond. Toevallig is pas geleden onze poes, die ook Grietje heette, overleden. Zo zie je maar, het leven gaat door.

  Ben, zoals je weet, 4 oktober jarig. Ik vier het op zaterdag 2 oktober in de Huppel tussen 4 en 8. Ik hoop dat jullie ook kunnen. Zou het leuk vinden om jullie en de meiden weer eens te zien. Laat maar even horen of het uitkomt.

  Groet,

  Willem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *