Als je niet kan slapen

Vorig jaar zomer was ik na een weekje vakantie zo uitgerust dat ik geen slaap meer had. In Spanje (dus prima temperatuur) zat ik voor de caravan een boek te lezen terwijl de meiden lagen te slapen. Ergens midden in de nacht kreeg ik het idee om Fré d’r kamer te veranderen in een strandkamer, compleet met aanlegsteiger, touw, water, strand enz. Die nacht heb ik toen de eerste tekeningetjes gemaakt hoe het moest worden. Inmiddels ben ik gestart met de verandering (elk weekend een beetje) en de eerste resultaten kan je hier zien. Volgende stappen: touw tussen de pilaartjes, gordijnen vervangen door wat anders, (deels) blauw laminaat leggen (de zee) en aansluiten op de vloerbedekking (het strand) en nog veel meer…

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *