A little magic at Disney

We zijn een paar dagen met de meiden naar Disneyland bij Parijs geweest. Niet al te ver weg dus goed te doen met de auto, veel hotels in en om het park dus keuze zat. Wij hadden besloten om niet op het park zelf te slapen maar voor hetzelfde geld als een van de Disney hotels een sterretje meer te doen op het Disney Golfresort. Het Radisson SAS hotel at Disneyland Resort is dan een super keuze. Leuk hotel waar je na een dag Disney magie heerlijk kan borrelen, eten en slapen.
Goed, hotel is leuk maar je komt natuurlijk voor het park of eigenlijk de twee parken. Disney bestaat uit 2 parken, Disneyland en Walt Disney Studios. Wij hadden een multi-day pass voor beide parken en het was geweldig. De eerste twee dagen was het een beetje bewolkt maar prima weer en was het niet zo enorm druk in het park, 10 minuten wachten voor Space Mountain is geen straf. De derde dag was het heerlijk weer, zon en rond de 25 °C en waren de rijen iets langer. We waren erg onder de indruk van de parken, vriendelijke mensen, lekker clean en tot in de puntjes geregisseerde shows en optredens. Met al de mensen die voor Disney werken krijgen ze het inderdaad voor elkaar om de Disney magie leuk over te brengen. Leuk voor de kinderen die natuurlijk in elke winkel (en daar zijn er genoeg van) wel een nieuwe knuffel, t-shirt of ballon willen kopen.
Yanniek blijkt een kei in snoeiharde achtbanen te zijn en was het enige kindje in de Rock ’n Roller Coaster, haar favoriete ding deze 3 dagen. Frederique was helemaal weg van de Once Upon a Dream Parade. Mirjam was het meest te spreken over Big Thunder Mountain en mijn favoriet was vanzelfsprekend Space Mountain. Onze Disney vakantie staat op 1 in onze top tien korte vakanties. We gaan zeker nog een keer terug (als Yanniek groot genoeg is om in Space Mountain mee te kunnen gaan) en dan doen we het roze Disney hotel… Klik hier voor nog wat meer foto’s

Ook leuk om te lezen...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *